Ota yhtettä – liity jäseneksi

Kerhon tarkoitus ja jäseneksi liittyminen

Kerhon tarkoituksena on edistää Rhododendron-sukuun kuuluvien kasvien – alppiruusujen, atsaleojen ja pursujen – tuntemusta ja käyttöä Suomessa sekä koota näistä kasveista kiinnostuneet yhteen keskustelemaan ja oppimaan lisää. Vuoden 2018 lopulla kerhossa oli 274 jäsentä.

Kerho kokoontuu neljä kertaa vuodessa: kesäkuussa kukinta-aikaan retkeillään, muuna aikana kokoonnutaan ilta- tai iltapäivätilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla tai Turun suunnalla. Näiden lisäksi on siemen- ja taimien välitystä sekä kasvien ja kirjallisuuden yhteistilauksia ulkomailta.
Kerho julkaisee neljä kertaa vuodessa ilmestyvää Rhododendronlehteä. Lehdessä on julkaistu kestävyysluetteloita, viljelyohjeita, lajikuvauksia, ohjeita kasvien nimeämisestä jne.

Kerhon jäsenyys edellyttää jäsenyyttä Dendrologian Seurassa. Kerhoon voi liittyä antamalla yhteystietonsa jäsenrekisterin ylläpitäjälle Kirsi Koposelle (kirsi.marja.koponen at gmail.com). Samalla on hyvä kertoa, onko jo Dendrologian Seuran jäsen. Voit liittyä jäseneksi myös kätevästi sivulta Liity jäseneksi.

Dendrologian Seuran jäsenmaksut:
– Vuosijäsenmaksu 40 €, perhejäsen (ei sisällä Sorbifolian tilausta) 11 €, opiskelijat 15 €, ainaisjäsenmaksu 500 €.
– Jäsenmaksulla saa 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Sorbifolia-lehden.
Rhododendron-kerhon vuosijäsenmaksu on 15 €.
– Jäsenmaksulla saa 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Rhododendronlehden. Vuoden loppupuolella liittynyt voi valita haluaako jäsenyyden alkavan heti vai vasta seuraavan vuoden alusta. Uusi jäsen saa liittymisvuonna aiemmin ilmestyneet lehdet postitse tai netistä ladattavina, kun haluaa jäsenyyden alkavan heti.