SZMIT 2023

Rhododendron-kerhon yhteistilaus SZMIT-taimistolta Puolasta keväälle 2023
Lehti- ja havupuita, pensaita ja köynnöksiä

Lue alla olevat ohjeet, ennen kuin alat tehdä tilausta!

Valitse taimet hinnastosta “SZMIT hinnasto (xlsx tai pdf)”.

Lähetä ennakkotilaus 25. elokuuta 2022 mennessä. Ennakkoon tilaamalla sinulla on parempi mahdollisuus saada haluamasi taimet.

Lähetä tilauksesi tai täydennä ennakkotilaustasi viimeistään 25. syyskuuta 2022 mennessä.

Tilauksen hoitajan yhteystiedot annetaan jäsenille sähköpostilla ja syyskuun alkupuolella ilmestyvässä kerholehdessä 3-2022. Älä lähetä SZMIT:n taimitilaustasi Ciepłuchan tilauksen hoitajalle.

Taimien toimittaja: SZMIT-taimisto (https://szmit.pl/en/)

Älä ota mitään taimiston nettisivuilta, koska se voi aiheuttaa ongelmia tai ylimääräistä selvitystä tilauksen käsittelyssä.

Hintoihin lisätään arvonlisävero ja rahti-, pakkaus- ja muut kulut, joiden määrä tarkentuu keväällä 2023.

Taimien osto jälleenmyyntiin on kielletty. Taimien määrä rajoitetaan 15 taimeen tilaajaa kohden.

Astiataimen kokoa C7,5 suurempaa tai 180 cm korkeampaa tainta ei saa tilata yhteistilauksessa, koska suuret taimet aiheuttavat kohtuuttoman suuret kuljetuskustannukset ja vaivaa talkootyönä tehtävässä lajittelussa.

Tulipoltteen mahdollisia isäntäkasveja ei toimiteta. Katso lista tulipoltteen isäntäkasveista Ruokaviraston sivulta https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/kasvintuotanto/kasvinterveys/kasvintuhoojat/karanteenituhoojat/tulipolte/. Tulipoltteen isäntäkasvit on poistettu hinnastosta.

Tee tilauksesi tilauslomakkeella (.xls, .xlxs tai .ods), jonka voit ladata tämän sivun alaosasta.

Osallistuminen taimien yhteisostoihin edellyttää Rhododendron-kerhon ja Dendrologian Seuran jäsenyyttä sekä 2022 että 2023.

Rhododendron-kerho, tilauksen junailija ja muut tilauksen hoitoon osallistuvat henkilöt eivät vastaa puuttuvista tai kuolleiksi havaituista taimista. Väärin nimettyjä, osittain kuljetuksen aikana vaurioituneita taimia tai tilaajan luona kuolleita taimia ei korvata eikä taimistolle tai kuljetusliikkeelle lähetetä niistä reklamaatiota. Lajittelun aikaan ilmeisen kuolleiksi todettuja taimia ei kuitenkaan veloiteta tilaajalta. 

Taimien tilaaja sitoutuu tilauksellaan maksamaan taimien hinnan kuluineen. Tähän sisältyvät taimiston mahdolliset hintojen nostot ja taimien koon noususta johtuvat korkeammat hinnat. Taimiston pakkausmateriaalin sekä kuljetusliikkeen laskun tai laskujen mukaiset kulut jaetaan kaikille tilaajille taimien hintojen suhteessa. 

Taimia ei valitettavasti postiteta eikä lähetetä Matkahuollolla. Nouda tilaamasi taimet lajittelupaikalta tai sovi kimppakuljetuksesta, joita aiemmin on järjestetty Turun, Tampereen ja Kouvolan suuntaan.

Taimien noudosta ja kimppakuljetuksista tiedotetaan lähemmin kevään lehdessämme.

SZMIT tilauskaavake (ods)
SZMIT tilauskaavake (xls)
SZMIT tilauskaavake (xlsx)
SZMIT hinnasto (pdf)
SZMIT hinnasto (xlsx)