Puola 2023

Valitse taimet kevään hinnastosta “Cieplucha ennakkotilauksen hinnasto (pdf)”.

Ennakkotilaukset tulee toimittaa jo 15.5.2022 mennessä. Yhteystiedot on kerrottu lehdessä 2-2022.

Tee tilauksesi jollakin alla olevista tilauslomakkeista.

Kopioi taimen nimi tilauslomakkeeseen tämän sivun hinnastosta. Älä kopioi taimien nimiä tilaukseesi taimiston nettisivuilta, koska se aiheuttaa ongelmia tai ylimääräistä selvitystä tilauksen käsittelyssä.

Hintoihin lisätään rahti-, pakkaus- ja muut kulut, joiden määrä tarkentuu keväällä 2023.

Taimien osto jälleenmyyntiin on kielletty. Taimien määrä rajoitetaan 15 taimeen tilaajaa kohden.

Astiataimen kokoa C5 (5 l) suurempaa ei saa tilata yhteistilauksessa, koska suuret taimet aiheuttavat kohtuuttoman suuret kuljetuskustannukset ja vaivaa talkootyönä tehtävässä lajittelussa. Yli 150 cm korkuisten taimien tilaamista tulisi myös välttää.

Jätä tilauksestasi pois alppiruusun ja atsalean korkeus ja hinta, jos hintalistassa on valittavana useampaa kokoa 5 litran potissa. Taimisto antaa koon, mitä on saatavana. Puiden taimille voit antaa toivomasi korkeuden.

Tulipoltteen mahdollisia isäntäkasveja ei toimiteta. Katso tulipoltteen isäntäkasvit Ruokaviraston sivulta https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/kasvintuotanto/kasvinterveys/kasvintuhoojat/karanteenituhoojat/tulipolte/

“Young plants” alppiruusujen kennotaimia tai C1 pottitaimia voi tilata perusrungoiksi jalontamiseen, mutta huomioiden, että yksi 40 kpl kenno tai 40 kpl C1 pottitaimia vie tilaajan tilauskiintiöstä 5 taimen paikan.

Tietoja kasveista ja valokuvia löytyy sivulta https://www.cieplucha.com.pl/en/oferta/.

Rhododendron-kerho, tilauksen junailija ja muut tilauksen hoitoon osallistuvat henkilöt eivät vastaa puuttuvista tai kuolleiksi havaituista taimista. Väärin nimettyjä, osittain kuljetuksen aikana vaurioituneita taimia tai tilaajan luona kuolleita taimia ei korvata eikä taimistolle tai kuljetusliikkeelle lähetetä niistä reklamaatiota. Lajittelun aikaan ilmeisen kuolleiksi todettuja taimia ei kuitenkaan veloiteta tilaajalta. 

Taimien tilaaja sitoutuu tilauksellaan maksamaan taimien hinnan kuluineen. Tähän sisältyvät taimiston mahdolliset hintojen nostot ja taimien koon noususta johtuvat korkeammat hinnat. Taimiston pakkausmateriaalin sekä kuljetusliikkeen laskun tai laskujen mukaiset kulut jaetaan kaikille tilaajille taimien hintojen suhteessa. 

Taimia ei valitettavasti postiteta eikä lähetetä Matkahuollolla. Nouda taimet lajittelupaikalta, sovi kimppakuljetuksesta tai pyydä ystävää hakemaan ja toimittamaan taimet sinulle.

Cieplucha ennakkotilauksen hinnasto (pdf)
Cieplucha tilauskaavake EXCEL (xlsx)
Cieplucha tilauskaavake Open Office (ods)
Cieplucha tilauskaavake EXCEL (xls)