Cieplucha 2025

Valitse taimet kevään hinnastosta “Cieplucha hinnasto (pdf)”.

Yhteystiedot on kerrottu lehdessä 2-2024.

Tee tilauksesi jollakin alla olevista tilauslomakkeista.

Kopioi taimen nimi tilauslomakkeeseen tämän sivun hinnastosta. Älä kopioi taimien nimiä tilaukseesi taimiston nettisivuilta, koska se aiheuttaa ongelmia tai ylimääräistä selvitystä tilauksen käsittelyssä.

Heljän lisätoiveet: “Toiveeni on, että tilausriveille ei tehtäisi mitään omia muistiinpanoja esim. risteytyksistä tai alkuperistä, kaikki ylimääräinen työllistää liikaa. Toinen ongelma on .numbers, eli Applen tiedostot, jotka pitää muokata Excel-muotoon. Ei haittaa, jos näitä on yksi, mutta jos puolet tilauksista on tuntemattomissa muodoissa (vanhat .xls:t, .numbers, .ods …), niin työmäärä on huomattava, jotta taulukon saa toimimaan sujuvasti.”

Hintoihin lisätään rahti-, pakkaus- ja muut kulut, joiden määrä tarkentuu keväällä 2025. Kevään 2024 taimitilauksen kulut olivat n. 32 %, mutta jonkin verran nousua kuluihin on odotettavissa.

Taimien osto jälleenmyyntiin on kielletty. Taimien määrä rajoitetaan 20 taimeen tilaajaa kohden.

Astiataimen kokoa C5 (5 l) suurempaa tai 180 cm korkeampaa tainta ei saa tilata yhteistilauksessa, koska suuret taimet aiheuttavat kohtuuttoman suuret kuljetuskustannukset ja vaivaa talkootyönä tehtävässä lajittelussa. Taimisto saattaa lähettää kookkamman taimen, jos normaali C5 koko on loppuunmyyty. Tämä on rajoitetusti hyväksyttävää.

Jätä tilauksestasi pois alppiruusun ja atsalean korkeus ja hinta, jos hintalistassa on valittavana useampaa kokoa 5 litran potissa. Taimisto antaa koon, mitä on saatavana. Puiden taimille voit antaa toivomasi korkeuden.

Tulipoltteen mahdollisia isäntäkasveja ei toimiteta. Katso tulipoltteen isäntäkasvit Ruokaviraston sivulta https://www.ruokavirasto.fi/viljelijat/kasvintuotanto/kasvinterveys/kasvintuhoojat/karanteenituhoojat/tulipolte/

“Young plants” alppiruusujen ja atsaleojen kennotaimia tai C1 pottitaimia voi tilata , mutta huomioiden, että saatavuus on usein heikko ja yksi 40 kpl kenno tai 20 kpl C1 pottitaimia vie tilaajan tilauskiintiöstä 5 taimen paikan.

Tietoja kasveista ja valokuvia löytyy sivulta https://www.cieplucha.com.pl/en/oferta/.

Rhododendron-kerho, tilauksen junailija ja muut tilauksen hoitoon osallistuvat henkilöt eivät vastaa puuttuvista tai kuolleiksi havaituista taimista. Väärin nimettyjä, osittain kuljetuksen aikana vaurioituneita taimia tai tilaajan luona kuolleita taimia ei korvata eikä taimistolle tai kuljetusliikkeelle lähetetä niistä reklamaatiota. Lajittelun aikaan ilmeisen kuolleiksi todettuja taimia ei kuitenkaan veloiteta tilaajalta. 

Taimien tilaaja sitoutuu tilauksellaan maksamaan taimien hinnan kuluineen. Tähän sisältyvät taimiston mahdolliset hintojen nostot ja taimien koon noususta johtuvat korkeammat hinnat. Taimiston pakkausmateriaalin sekä kuljetusliikkeen laskun tai laskujen mukaiset kulut jaetaan kaikille tilaajille taimien hintojen suhteessa. 

Taimia ei valitettavasti postiteta eikä lähetetä Matkahuollolla. Nouda taimet lajittelupaikalta, sovi kimppakuljetuksesta tai pyydä ystävää hakemaan ja toimittamaan taimet sinulle.
Voit kertoa tilauksesi yhteydessä, että minne haluat taimien kuljetusta. Ehkä kuljetusapu löytyy? Kimppakuljetuksia on aiemmin on järjestetty Turun, Tampereen ja Kouvolan suuntaan.

Cieplucha hinnasto (pdf)
Cieplucha tilauskaavake EXCEL (xlsx) Tämä on suositeltava tiedostomuoto tilauksen tekemiseen.
Cieplucha tilauskaavake Open Office (ods)
Cieplucha tilauskaavake EXCEL (xls)