Jäsenkysely digilehdestä tai vuosikirjasta

Jäsenlehtien painatus- ja postituskulut ovat nousseet viime vuonna merkittävästi. Rhododendron-kerhon jäsenmaksun korottamiseen kohdistuu painetta vuodelle 2024.
DS:n jäsenmaksua jouduttaneen myös korottamaan ja jäsenmaksut yhteensä voivat olla joillekin jäsenille liian suuret. Tällä voi olla vaikutusta DS:n ja kerhon jäsenmäärään.

Tilanteen kartoittamiseksi jäseniä pyydetään vastaamaan, miten he haluavat Rhododendronlehden vuonna 2024 ja siitä eteenpäin.

Seuraavassa on neljä vaihtoehtoa, joista pyydämme sinua kertomaan haluamasi tavan saada Rhododendronlehti. Perustele vastauksesi, jos valitset useamman kuin yhden vaihtoehdon.


  Haluan painetun lehden kuten nykyään. Kerhon jäsenmaksu vuonna 2024 olisi n. 21 €. Lehti on lisäksi ladattavissa kerhon nettisivulta.


  Minulle riittää netistä ladattavissa oleva digilehti (pdf-tiedosto). Kerhon jäsenmaksu olisi n. 5 €.


  Haluan painetun lehden, vaikka se maksaisi enemmän, kun osa jäsenistä haluaa vain digilehden. Jäsenmaksu olisi painetun lehden haluaville n. 35 € ja digilehteen tyytyville n. 5 €.


  Haluan digilehden ja sen lisäksi 52–64 -sivuisen vuosikirjan koostettuna neljän digilehden jutuista. Jäsenmaksu olisi n. 12 €. Useat ulkomaiset Rhododendron-seurat käyttävät vuosikirjaa ja sen ohella tiedotteita.

  Kaikissa vaihtoehdoissa tulee lisänä Dendrologian Seuran jäsenmaksu. Edellä mainitut jäsenmaksut ovat suuntaa-antavia.

  Teemme päätöksen vuoden 2024 jäsenmaksusta ja Rhododendronlehden julkaisutavasta syyskokouksessa 2023.